HTML

Amit látok, hallok, gondolok...

Magánvéleményeim egy néha komoly, néha vicces blogban arról hogy mit látok, hallok és gondolok a világ dolgairól.

Friss topikok

Minden ezerből egyet

2011.11.11. 11:11 Julian Adler

Régen, ifjú fejjel nem hittem volna, hogy párezer ember tönkreteheti, veszélyeztetheti milliók éltét, vagyonát, biztonságát és boldugulását.

Ma már tudom, hogy van egy ilyen hely, Magyarországnak hívják. Itt bizony van párezer, mondjuk tízezer ember (parlamenti és önkormányzati képviselő, miniszter, államtitkár, polgármester, stb. meg ezek sleppje), akik napról napra ássák az ország sírját.

Lehet tüntetni, sztrájkolni, felvonulni, új forradalomról, köztársaságról álmodni és suttogni, de volna más mód is. Minden ezerből csak azt az egyet kellene jobb belátásra bírni, elzavarni, kiközösíteni (stb stb, kinek kinek vérmérséklete szerint). Azt az egyet, aki a fenti felsorolásba esik.

Végülis milliók élete áll szemben néhány ezerrel...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://julian.blog.hu/api/trackback/id/tr543370310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása